Euro products

header Euro products

 

MTS Euro Products. Opgericht in 1991, fabrikant en importeur van o.a. hygiënepapier, non-wovens, absorptie-materialen e n poetslappen, een internationaal georiënteerde onderneming met zo'n 50 werknemers. Ons brede leveringsprogramma met o.a. het eigen merk Euro Products zijn weg via de gespecialiseerde groothandel naar diverse branches en industrieën. MTS Euro Products BV richt zich in het bijzonder op de professionele reinigins-, schoonmaak-, verpakkings-, horeca-en industriële groothandel.

 

MTS Euro Products BV komt niet alleen volledig tegemoet aan de grote vraag naar professionele reinigingsproducten, maar ook aan de gewenste flexibiliteit en service. MTS Euro Products heeft de vertegenwoordiging van een aantal hoogwaardige papier- en nonwoven producenten. De productie van traditionele poetslappen van oud textiel - in meer dan 40 verschillende kwaliteiten - is een specialisatie van MTS Euro Products. Diverse producten kunnen door ons, geheel naar uw eigen specificaties, worden ontwikkeld en indien gewenst onder private label worden geleverd.

 

 

Vanuit ons enorme magazijn van 13.500 m² leveren wij snel en flexibel aan gespecialiseerde dealers door heel Europa. Als het moet binnen 48 uur. Voorraadbeheer voor onze relaties kunt u dan ook zien als een extra service.


MTS Euro Products BV is uw betrouwbare partner voor al uw disposable doeken van constante, hoge kwaliteit. Ze worden dagelijks toegepast in de industrie, de horeca en de schoonmaak wereld.

 

 

Contact

Postbus 172                                                             Heldringstraat 4A                    

3140 AD                                                                     3144 CG

Maassluis                                                                 Maassluis

Tel: +31 (0) 10 5991599                                           Fax: +31 (0) 10 5921101

 

E-mail: info@mts.nl                                                KvK: 24256932

Web:   www.mts.nl

 

Ga naar shop