Cashcontrol Incassodiensten

header Cashcontrol Incassodiensten

Aanbieding Excelsior Maassluis

Van elke gesloten overeenkomst op basis van een contact middels het Excelsiorplein wordt 50% van onze contractkosten (circa € 21,25) afgedragen aan Excelsior. Afdracht zal 1x per kwartaal plaatsvinden.

 

Cashcontrol is sinds 20 jaar een middelgrote aanbieder van verschillende Credit Management diensten.

Naast onze incassodiensten zijn wij ook leverancier van kredietinformatie.

Tevens zijn wij zeer succesvol met onze Debiteurenbezoeken.

Met een kwalitatief team en onze jarenlange expertise zijn wij een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers.

Dus verschillende Credit Management diensten via “één loket”.

 

Incassodiensten van sommatie tot executiefase


Onze incassodienstverlening kent verschillende fasen. Afhankelijk van uw wensen maar ook op basis van de 

(financiële) positie van uw debiteur, bieden wij in overleg met u een passende 

en betaalbare dienstverlening. De kracht van ons succes ligt voornamelijk in het minnelijke stadium, direct na ontvangst van uw opdracht verzenden wij een aanmaning (dezelfde dag) gevolgd door onze persoonlijke invordering waarbij debiteuren intensief worden benaderd teneinde betaling af te dwingen. Hierdoor wordt vaak een gerechtelijke procedure voorkomen waardoor zowel voor de debiteur alsook voor onze opdrachtgever de kosten laag blijven en de behandelingstijd kort is.

 

Debiteurenbezoeken kunnen worden ingezet tijdens een intern traject om betaling te verkrijgen, inzicht te verkrijgen in de situatie van de debiteur, voortgang realiseren in een “vastgelopen” dossier, enz.. Ook zijn Debiteurenbezoeken een belangrijk onderdeel van onze minnelijke procedure en biedt vaak prompte betaling.

 

Kredietinformatie vormt de basis bij het nemen van uw beslissing in het zakendoen.Hoe ver wilt u gaan? En welk risico wilt u lopen? U kunt onze informatie gebruiken bij de beoordeling van uw prospect (Credit Marketing en Dataverrijking) hierdoor is uw verkoopteam vooraf geïnformeerd en komt u niet voor verrassingen te staan. Uiteraard gebruikt u dergelijke informatie ook bij het aangaan van een nieuwe relatie of het beoordelen van een bestaande klant. Door middel van monitoring op individuele bedrijven blijft u ook tussentijds op de hoogte van wijzigingen.

 

Bent u enthousiast geworden? Maak dan gebruik van de speciale Excelsiorpleinactie. De actie houdt als volgt in:

 

Van elke gesloten overeenkomst op basis van een contact middels het Excelsiorplein wordt 50% van onze contractkosten (circa € 21,25) afgedragen aan Excelsior. Afdracht zal 1x per kwartaal plaatsvinden.

 

 

 

 

 

Ga naar shop