Single Estate Coffee

header Single Estate Coffee

 

smaakvol duurzame koffie voor

- horeca

- particulieren

- bedrijven

 

Goede koffie op het werk vormt een belangrijk deel van ons werkplezier. Logisch dus dat steeds meer bedrijven overschakelen naar een kwalitatief betere koffie. Single Estate Coffee biedt een uitstekende kop koffie met een sterk duurzaam karakter.

 

Koffie
Of een koffie goed is of niet hangt af van heel veel factoren. Bij Single Estate houden we deze factoren graag zelf onder controle. Vandaar dat we op onze eigen plantages de koffie koesteren vanaf het moment dat ze geplant wordt, tot het moment dat ze in uw kopje verschijnt.

 

 

 

Koffiemachines

Voor de zakelijke markt bieden wij een ruim assortiment eersteklas koffieautomaten om onze koffie ook bij uw bedrijf perfect tot zijn recht te laten komen. Horeca begeleiden we in een intensief traject van advies tot training. Zo bieden we voor elke wens de juiste oplossing.

 

 

 

Service

Ons landelijk opererend serviceteam zorgt ervoor dat u nooit zonder koffie zit. Daarnaast zorgen we voor pro-actief voorraadbeheer. U hoeft dus nooit meer om te kijken naar uw koffievoorziening!

 

 

 

Kennismakingsaanbod
Excelsior Maasluis Businessclubleden en Supporters laten we graag kennis maken met onze visie op koffie. Mail of bel ons voor een interessant aanbod.

 

 

 

Ga naar shop