Medinova Kliniek Zestienhoven

header Medinova Kliniek Zestienhoven

Medinova Kliniek Zestienhoven: Kwaliteit, Service en Snelheid!

 

Een sportgerelateerde blessure is vervelend. Zeker bij topsport is een snel en goed herstel belangrijk. De orthopedisch specialisten van Medinova Kliniek Zestienhoven zijn gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures en zorgen ervoor dat u uw sport weer snel kunt beoefenen.

 

Medinova Kliniek Zestienhoven is een zelfstandig behandelcentrum dat gespecialiseerd is in orthopedische chirurgie en geniet al jaren bekendheid in Rotterdam en omstreken. Voor alle behandelingen aan schouder, enkel en knie kunt u bij Medinova Kliniek Zestienhoven terecht.

 

Vanwege korte wachttijden is een snelle behandeling mogelijk. Bovendien worden alle orthopedische behandelingen volledig vergoed door de zorgverzekering. Het professionele en vriendelijke team van medewerkers en orthopedisch specialisten zorgt er voor dat u zich bij Medinova Kliniek Zestienhoven cliënt voelt in plaats van patiënt.

 

Na sommige operaties is het noodzakelijk dat u een aantal dagen bij ons onder controle blijft. Wij beschikken daarom over een zorghotel. In ons zorghotel, gevestigd in de zijvleugel van het Regardz Airport Hotel Rotterdam, maken onze verpleegkundigen uw herstel zo aangenaam mogelijk.

 

Medinova Kliniek Zestienhoven is onderdeel van Medinova - een netwerk van klinieken waar onderzoeken, behandelingen en operaties worden aangeboden op het gebied van orthopedie, plastische chirurgie, neurochirurgie, oogheelkunde en heelkunde. Kwaliteit staat bij Medinova hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit te waarborgen is Medinova ISO gecertificeerd, zijn alle klinieken in het bezit van het ZKN keurmerk en wordt iedere behandeling geëvalueerd middels een cliëntervaringsonderzoek.

 

Medinova Kliniek Zestienhoven is goed bereikbaar en ligt direct aan de A13, tegenover Rotterdam The Hague Airport. Kijk voor meer informatie op: www.medinova.com.

 

Ga naar shop