De Vlaggenfabriek

header De Vlaggenfabriek

De Vlaggenfabriek

Vanuit Rotterdam leveren wij onze vlaggen in heel Nederland en ook daarbuiten.

 

 


 

De Vlaggenfabriek

 

Al jaren is De Vlaggenfabriek één van de meest opvallende vlaggenproducenten in Nederland. Eerst als AVC en daarna als De Vlaggenfabriek met Rotterdam als thuishaven. Door de kwaliteit, snelheid en flexibiliteit hebben wij onze goede naam op kunnen bouwen. Zowel zeefdruk, digitaaldruk en sublimatie zijn technieken waar wij mee uit de voeten kunnen. We drukken al digitaal vanaf het jaar 2000 en hebben sindsdien onze productie uitgebreid en verbeterd.

 

Mentaliteit

 

Op basis van onze 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit, het ouderwetse 'gaan' voor onze klanten in combinatie met jarenlange ervaring en een hoge vakkennis zijn wij in staat steeds meer klanten voor ons te winnen.

 

De kosten

 

Naast kwaliteit en service is ook de prijs natuurlijk een belangrijke factor. Doordat wij weinig overhead kosten hebben, onze grondstoffen groot inkopen en efficiënt werken kunnen wij kosten besparen welke wij dus ook niet hoeven door te rekenen aan onze klanten. Dit merkt u uiteraard in onze prijsstelling.

 

Kwaliteit

 

Kwaliteit van werken en kwaliteit van product zijn van een hoog niveau. Wij staan garant voor maximale kwaliteit en adviseren ook graag in de keuzes welke in ieder vraagstuk gemaakt kunnen worden. Welke stofsoorten, welke druktechniek maar ook hoe het bestand op te maken, dit zijn zaken waarin wij u influisteren.

Sterke kleuren op sterke vlaggen, ook dat is De Vlaggenfabriek!

 

Ons Team

 

U zult merken dat wij dicht op ons werk zitten. De mensen welke u spreekt aan de telefoon hebben niet alleen verstand van vlaggen zodat men goed kan adviseren, maar men heeft ook verstand van grafische opmaak en van het bedienen van de machines.

Dit wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren.

 

De Vlaggenfabriek

 

Wij leveren een scala aan producten zoals:

- Vlaggen

- Banieren

- Spandoeken

- Megadoeken

- Vlaggenmasten

- Vlaggenstokken

- Beachvlaggen

- Druppelvlaggen

- Gevelvlaggen

- Landenvlaggen

- Tafelvlaggen en tafelbanieren

- Indoorbanieren

- Presentatiewanden

- Roll- & quickbanners

- Textielframes

- Canvasdoeken

- Aluminium frames met spandoeken

- Autovlaggen

- Vlaggenlijnen

- Behangprints

- Plaatsen en montage

- Service onderhoud

- Etc.

 

Bezoek onze website www.vlaggenfabriek.nl voor aanvullende informatie!

 

 

Ga naar shop