Slier & Partners

header Slier & Partners

Al ruim achttien jaar gaat de kracht van Slier & Partners schuil in de benadering. Het bedrijf, opgericht in 1994, staat voor persoonlijk contact en heeft de ambitie u alles op het gebied van administratie uit handen te nemen: van de boekhouding, fiscale zaken en salarisadministratie, tot het opstellen en begeleiden van kredietaanvragen en jaarrekeningen, tot de hulp bij overnames, het oprichten van ondernemingen en het instrueren van advocaten en notarissen.


Wat voor soort mensen komt u tegen in Slier & Partners?

 

Ze zijn relatief jong, hoog opgeleid en 'eager'. Onze mensen kunnen en willen meedenken, kijken het liefst over de grenzen van hun

beroep heen. Een tevreden opdrachtgever geldt als een persoonlijk succes. Onze medewerkers zijn zelfstandige werkers die de ideale structuur mogelijk maken tussen opdrachtgever en dienstverlener: korte lijnen, directe aanspreekpunten. Het zijn ook werkers die de ideale structuur mogelijk maken bij Slier & Partners: plat en flexibel.

 

Deze opzet stelt ons in staat een wezenlijke bijdrage te leveren aan de balans van onze cliënten.
Slier & Partners staat haar opdrachtgevers ten dienste in de volgende disciplines:

 

  • Administratie
  • Accountancy
  • Fiscale dienstverlening
  • Personeel en organisatie

 

 

Slier & Partners, gevestigd aan de prachtige binnenhaven van Maassluis, onderscheidt zich door de combinatie van deskundigheid en advies. Dat betekent niet afwachten, maar initiatief nemen, stimuleren en altijd meedenken met de klanten. De medewerkers zijn uitstekende sparringpartners die er alles aan doen om gezamenlijk tot de beste resultaten te komen. Daardoor mag Slier & Partners een aantal van de grootste ondernemingen in de regio tot zijn klantenkring rekenen. Grote ondernemingen, maar ook kleinere eenmanszaken kunnen bij Slier & Partners uitstekend worden bediend.

 

Ga naar shop