Hooymeijer

header Hooymeijer

Hooymeijer is van origine een transportbedrijf dat is opgericht in 1935. In de loop van de jaren zeventig heeft de volgende generatie zich meer en meer toegelegd op containervervoer, douane- en havenactiviteiten. Dit is een zeer uitgebreid pakket aan diensten, maar toch durven wij ons op elk gebied specialist te noemen. Dat kan ook niet anders met zoveel ervaring.

 

Om de specialismen voor onze klanten overzichtelijk te houden en deze sterker in de markt te kunnen positioneren, zijn de 3 activiteiten onder gebracht in afzonderlijke werkmaatschappijen. De Hooymeijer Groep bestaat uit:

 

Hooymeijer BV: Containervervoer over de weg, containerverhuur en speciaal Transport. Onze rood-wit-blauwe  vrachtwagens, die u vooral in de Benelux tegenkomt, zijn al van veraf te herkennen.

 

 

Hooymeijer Port Terminals BV

Stuwage, op- en overslag coasters en project cargo handling op onze 250mtr kade in de haven van Rotterdam.

  

Altra International BV: Douane agent, opslag, expediteur, bevrachtingsagent en Value-added-logistics

Hooymeijer is een professioneel, klantgericht familiebedrijf dat begrippen als korte lijnen, betrokkenheid en persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan. We blijven constant streven naar vernieuwing en verbeteringen. Dat vinden we nodig, want zeker in de transport betekent stilstand achteruitgang.

 


 

Kijkt u voor meer informatie op onze website www.hooymeijer.nl  of stuur vrijblijvend een mail naar sales@hooymeijer.nl. Bellen mag natuurlijk ook: 010-4344344.

 

Wij bieden 5% korting op onze diensten voor Businessclubleden.

 

 

Ga naar shop