Ontvang je deze e-mail in vreemde opmaak of zonder afbeeldingen?   Klik hier voor de online versie


 
 

 
 


Beste lezer,

 

Aanstaande zaterdag komt met KATWIJK een oude bekende naar ons sportpark De Dijkpolder.  De onderlinge confrontaties met de oranjezwarten en meervoudig landskampioen staan  al ruim 20 jaar met korte onderbrekingen op het voetbalrooster en ik kan me geen wedstrijd herinneren dat het saai en weinig onderhoudend was. Ook voor dit weekeinde verwacht ik een boeiende partij. De kustbewoners behoren door hun aanvallende kwaliteiten altijd tot de kampioensfavorieten. Vorig seizoen moesten ze de titel op de laatste dag aan de Tricolores laten en ik kan u verzekeren dat ze dat  helemaal niet lekker zit. Mooi weer en een zeer aantrekkelijke affiche dus. Het wordt weer druk en gezellig in ons aller home !!
 

 
Afgelopen zaterdag op het prachtige nieuwe trainings-en jeugdcomplex van AZ  hebben we een prima spelende Rijsdijk-equipe gezien (met tot in de bestuurskamer van AZ de complimenten voor onze ploeg van bestuur en technische staf). Wij de eer, maar de AZ beloften helaas de punten (2 – 1). Helaas? Na afloop tijdens de rit terug naar Maassluis overheerste echter toch het gevoel dat we in een geweldige competitie spelen, dat we potjes zullen winnen en dat het ook weleens verkeerd kan uitpakken. Het niveau van de competitie vraagt om 90 minuten en meer volle concentratie en inzet. Prachtig en daar lusten wij natuurlijk wel pap van !!

Het wordt trouwens toch een enerverende maand september. Uit de KNVB Bekerpot met balletjes werd Excelsior gekoppeld aan Eredivisionist Heracles. Woensdag 21 september komen de mannen uit Almelo naar Maassluis. Meer informatie over dit midweekse treffen volgt uiteraard.
 
En weer mochten we nieuwe bsc leden verwelkomen. Aan de contracttekentafel van Peter Hobert  verschenen  de directeuren van  bedrijven die de BSC  Excelsior Maassluis financieel willen ondersteunen.

Blinkend zilver gekleurde contracten van en voor
                               TOTAL GREEN EUROPE  en GROEN & REMMERSWAAL (brandpreventie)

en prachtig bronsgekleurde contracten van en voor   
                                       COMBICIVIEL (bouwsupport) en ROBIN POST TRANSPORT.

Weliswaar reeds bekende gezichten in ons home maar nu officieel toegetreden tot de elite.
Van harte welkom Marcel, Ilja en Raymond, Marc en Robin en veel plezier in ons midden.
 
Eindigend met de mededeling dat de Presentatiegids Seizoen 2016-2017 na de wedstrijd overhandigd zal worden aan de MAN of the Match van Excelsior M – Katwijk .
 
Met een sportgroet en tot zaterdag namens het bestuur van de
BUSINESS CLUB EXCELSIOR MAASSLUIS
Dick van der Kooij, uw gastheer
0643604216


 
 
© 2017 Excelsior Maassluisplein
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen?   Klik hier om je af te melden

powered by Inforaction MailMan v1.6