Ontvang je deze e-mail in vreemde opmaak of zonder afbeeldingen?   Klik hier voor de online versie


 
 

 
 

Beste lezer,


En ook de laatste grote prijs van het seizoen 2015-2016 is door Excelsior Maassluis gewonnen. Door de vakantie in het Rijnmond gebied speelden de Tricolores op een matig
bezet sportpark een prima wedstrijd tegen hoofdklasser vv Staphorst, de bekerwinnaar
van Nederland bij de amateurs. Het klassenverschil tussen beide ploegen was duidelijk zichtbaar en met wat meer precisie had de overwinning hoger uitgevallen. Maar  een 4–0 eindstand  is een prima visitekaartje naar voetballend Nederland.


 
Zaterdag dan de aanvang van de competitie. Een thuiswedstrijd tegen het sterke VVSB uit Noordwijkerhout. De paarsgelen schreven vorig seizoen historie want de ploeg werd pas in de halve finale door FC Utrecht uit het grote bekertoernooi geknikkerd. Een prachtige affiche om mee te beginnen natuurlijk. Let op : VVSB is een ploeg uit de zondagtak. De wedstrijd begint derhalve om 18.00 uur!!.
 
Afgelopen zaterdag is het verbouwde home in gebruik genomen. Jasper en Gerard hebben afgelopen zomer een fantastische klus geklaard door de oude bar en achterwand te vervangen door een zeer fraaie nieuwe. Er is meer ruimte gecreëerd, om alle leden goed te kunnen ontvangen en het geluid is enorm verbeterd. Je moet het gezien en gehoord hebben, om het te geloven! Verder is het complete home van een fris kleurtje voorzien. Als iedereen weer terug is zal onze voorzitter terugkomen op het vele werk dat afgelopen weken is verzet.
Zoals gemeld vorige week gaat u om de week ( na de thuiswedstrijden) de nieuwsbrief ontvangen.

Volgende week gaat Excelsior M naar UNA in Veldhoven. Wederom een ploeg uit de zondag sectie en daarom een grote onbekende. Aan onze analist de taak zijn bevindingen met hun sterke en zwakke punten aan Rijsdijk cs op juiste wijze over te dragen.
 
Door de successen en waarschijnlijk ook door de gezelligheid kunnen we de komende weken weer nieuwe bsc leden verwelkomen. Er staat wat dat betreft een leuke tijd voor de deur. Zaterdag kan u ook de envelop met toegangskaarten en nieuwe witte munten in ontvangst nemen. Zoals u  reeds weet kunnen de blauwe munten nog tot en met  27 augustus ( thuis GVVV) ingeleverd worden.

We hopen u zaterdag te begroeten. Deze avondwedstrijd is ook voor ons een nieuw fenomeen. De deuren zullen in de loop van de middag open gaan !
 
Met een sportgroet namens het bestuur van de
BUSINESS CLUB EXCELSIOR MAASSLUIS
Dick van der Kooij, uw gastheer home.
0643604216


 
 
© 2017 Excelsior Maassluisplein
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen?   Klik hier om je af te melden

powered by Inforaction MailMan v1.6