Ontvang je deze e-mail in vreemde opmaak of zonder afbeeldingen?   Klik hier voor de online versie


 
 

 
 


Beste lezer,


Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe seizoen 2016-2017. Een nieuwsbrief die om de week zal verschijnen. Alleen een extra editie volgende week. 

Een seizoen dat in het teken zal staan van veel nieuwigheden. Maar wat nieuw is is vaak spannend! 
Niet alleen voor de 14 beste clubs uit de topamateurafdeling zaterdag en zondag ( 2x7 ) en voor  de 4 toegevoegde belofte teams van de B.V.O. , maar ook voor de KNVB! 

Is de Tweede Divisie een prestigeproject dat moet slagen. Mijns inziens zal over twee á drie seizoenen blijken of de goede weg is ingeslagen. Na het fantastische seizoen met het behaalde landskampioenschap als hoogst haalbare prijs staat uw ploeg weer voor een volgende uitdaging. De selectie is redelijk in tact gebleven en we kunnen met een zekere voldoening constateren dat de kracht van de ploeg minstens gelijk is gebleven. Het gemis van onze Aggie is jammer maar zoiets gebeurt nou eenmaal in de top van deze sport.
 

 

 


 

Zaterdag a.s. wordt het voetbalseizoen geopend met een thuiswedstrijd. De landskampioen speelt tegen  de bekerkampioen van Nederland, vv Staphorst.

Excelsior Maassluis is  de gelukkigste geweest met de loting wie thuis mocht spelen. Een leuke affiche dus direct en een prima reden om de gang naar ons sportpark weer te maken. Mochten de Tricolores de Supercup veroveren dan is dat tevens de laatste keer dat deze prijs te winnen valt. Er is vanaf nu  geen landskampioenschap in het amateurvoetbal meer te behalen.

Na het weekeinde ga ik u nieuwtjes melden met het oog op komende seizoen. Er gaat wel wat veranderen.
 Volgende week start de competitie tegen VVSB uit Noordwijkerhout. We openen met een thuiswedstrijd om 18.00 uur!

 

 

We hopen u zaterdag te verwelkomen vanaf 12.45 uur in een meer dan opgeknapt home. Ook daarover volgende keer meer.
 

Rest mij u nog op 2 zaken te wijzen.

A.      U krijgt als bsc lid nieuwe consumptie munten. De oude blauwe munten, mocht u die nog in bezit hebben, kunt u  tot en met 27 augustus ( thuis GVVV) inwisselen. Daarna zijn alleen de nieuwe witte munten van toepassing en geldig. Dus opmaken die blauwe munten!

B.      Het betreft a.s. zaterdag een wedstrijd die door de KNVB geregistreerd is als een wedstrijd op neutraal terrein ook al spelen we thuis. Iedereen is dus verplicht, ook de bsc leden, een toegangskaartje à € 10,- te kopen. Voor u ligt de nieuwe enveloppe met pas en munten  klaar in ons home.

Namens het bestuur van de
BUSINESS CLUB EXCELSIOR MAASSLUIS
Dick van der Kooij, gastheer home
0643604216

 
 
© 2017 Excelsior Maassluisplein
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen?   Klik hier om je af te melden

powered by Inforaction MailMan v1.6