Ontvang je deze e-mail in vreemde opmaak of zonder afbeeldingen?   Klik hier voor de online versie


 
 

 
 

Beste lezer,


De laatste week van mei in het jaar 2016 is en geeft een slotapotheose die zijn gelijke niet   kent  in de geschiedenis van die roemruchte club uit de eerste stad aan de Waterweg.
Door het prachtige resultaat in en tegen Lienden staan de Tricolores op het punt de laatste Algeheel Amateur Kampioen van Nederland te worden.Door het creëren van de 2e divisie is de droom van de heren uit Zeist uitgekomen en is de voetbalpyramide werkelijkheid geworden. Na dit seizoen wordt om bovenstaande titel niet meer gestreden. De vele discussies daarover heeft u in sportbladen, TV en kranten kunnen volgen. Dat houdt dus wel in dat de laatste ster (het symbool van landskampioen op borsthoogte van het shirt ) hopelijk op het fraaie shirt van Excelsior Maassluis gedrukt of geborduurd gaat worden.

De 2-0 winst heeft onze ploeg in een riante positie geplaatst en alleen onderschatting of gemakzucht kan de ploeg nog nekken. Zover zal het niet komen want de spelers zullen beseffen, dat  deze mogelijkheid zich niet meer voor zal doen.
Landskampioen van Nederland: wat wil je nog meer !?
 
Bovenstaande heeft onze club maar ook de stad  in de schijnwerpers gezet. De wedstrijd wordt door Fox Sports rechtstreeks uitgezonden, maar u zal de pot natuurlijk live willen zien. Het zal dus druk worden aan de Rozenlaan. Kom dus op tijd! Voor de goede orde meld ik u nog dat iedereen verplicht is een kaartje te kopen á € 10,-.


 
U heeft bericht ontvangen dat een deel van de selectie afgelopen dinsdag aan moest treden in Ridderkerk. De Halve finale van de Regio Rijnmond Cup tegen RVVH in Ridderkerk ging helaas verloren met 2-0, een stand die al in het eerste bedrijf op het scorebord kwam.
 
Het home zal vroeg in de middag al open zijn. De wedstrijd begint om 15.30 uur. Houd de site in de gaten om te zien hoe laat de kassa’s open gaan.
Dat kunt u waarschijnlijk ook vernemen op het Mannendiner van morgen.
Wat een week !

 
Met een sportgroet namens het bestuur van
BUSINESS CLUB EXCELSIOR MAASSLUIS
Dick van der Kooij, gastheer home
0643604216


 
 
© 2017 Excelsior Maassluisplein
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen?   Klik hier om je af te melden

powered by Inforaction MailMan v1.6