Ontvang je deze e-mail in vreemde opmaak of zonder afbeeldingen?   Klik hier voor de online versie


 
 

 
 
Beste lezer,

Hierbij treft u een speciale nieuwsbrief aan met betrekking tot het laatste algeheel amateurkampioenschap van Nederland. Door het kampioenschap van Excelsior Maassluis in de Topklasse zaterdag, kan deze laatste prijs worden gewonnen. Daarnaast vindt u informatie over de Excelsior Maassluis sjaals en de kaartverkoop voor Excelsior Maassluis - FC Lienden van 28 mei. 


 

Het algeheel amateurkampioenschap en busreis


Excelsior Maassluis is kampioen geworden in de Topklasse Zaterdag, daarmee is het seizoen niet geëindigd en gaat nog door. Excelsior Maassluis strijdt de komende twee weken voor het algeheel amateurkampioenschap van Nederland. De laatste keer dat Excelsior Maassluis dit deed, was in het seizoen 1990/1991 onder leiding van Eric Gudde. Excelsior Maassluis won toen met 3-2 van Quick Boys. Echter door onderlinge resultaten bij andere wedstrijden liep Excelsior Maassluis de grote prijs mis.

Door de invoering van de Tweede Divisie zal dit de allerlaatste keer zijn, dat het Algeheel Amateurkampioenschap wordt gespeeld. Des te specialer zou het zijn, wanneer Excelsior Maassluis zou winnen over twee wedstrijden.


Aanstaande zaterdag wordt er eerst uit in Lienden afgetrapt bij FC Lienden, dat de kampioen is van de Topklasse Zondag. Er wordt een busreis georganiseerd en u kan zich inschrijven via het Excelsiorplein. 

U kunt zich aanmelden voor een busreis naar Lienden. Om teleurstellingen te voorkomen dient u zich aan de volgende procedure te houden:
 

1. U moet zich voor a.s. donderdagavond 22.00 uur aanmelden via:http://www.excelsiorplein.nl/pagina/contact. U geeft de namen door van de deelnemers aan de busreis, alsmede een 06 nummer waarop u te bereiken bent. 

2. U zorgt er voor dat de kosten uiterlijk vrijdag op de rekening van Excelsior is gestort. Het rekeningnummer is: NL42RABO0336278802. De kosten zijn € 12,50 per persoon. 
3. Wanneer wij uw aanmelding en betaling hebben ontvangen, sturen wij u een mail met de bevestiging en verdere informatie.
4. U dient zelf nog een kaartje te kopen bij de kassa in Lienden.
5. Wij houden rekening met 2 bussen. Vol is vol.
6. De bussen vertrekken om ca 13.45 uur. (de wedstrijd begint om 16:00)
 


 

Excelsior Maassluis sjaals


U heeft waarschijnlijk op al het beeldmateriaal gezien, dat Excelsior Maassluis nieuwe sjaals heeft. De eerste voorraad sjaals waren al uitverkocht, voordat alle supporters van Excelsior Maassluis waren vertrokken naar Spakenburg. Deze week komt een nieuwe voorraad binnen en u kunt de sjaals alvast reserveren. Wilt u ook de mooie sjaal met de logo’s van de trotse hoofdsponsors MTS Europroducts en Rabobank Westland, dan kunt u de sjaal reserveren door op de foto te drukken of hier: http://www.excelsiorplein.nl/shop/30/details/54 .
 
Geef wel aan of u de sjaal op de club wilt komen ophalen, kan dat zaterdag vanaf 13:00 in de kantine/businessclub van Excelsior Maassluis. Wilt u de sjaal ophalen bij FC Lienden, geef dat dan ook aan bij de bestelling. Gelieve gepast betalen. Dit is een voorbeeld van de sjaal:

Kampioenschapswedstrijd: Excelsior Maassluis - FC Lienden


Wat de uitslag ook wordt in Lienden, Excelsior Maassluis maakt ook bij een achterstand in de heenwedstrijd nog kans op het algeheel kampioenschap. De wedstrijd wordt op 28 mei gespeeld op Sportpark de Dijkpolder. Er wordt een grote drukte verwacht en om deze drukte te reguleren, worden de kaarten online verkocht. Er zijn maar 3500 kaarten beschikbaar, wilt u zeker aanwezig zijn voor deze wedstrijd, koop dan direct uw kaartje via:
 


(Druk op het logo)

Iedereen moet een kaartje kopen, zowel businessclubleden, leden en niet leden. Dit is een regel van de KNVB, zonder kaartje is er dus geen toegang tot het complex van Excelsior Maassluis. Er zullen een beperkt aantal offline kaarten te koop zijn bij Eetcafe de Ollie’s.


 

Het nationale elftal van Curaçao


Heeft u vrijdagavond niks te doen en wilt u alvast in de voetbalsferen komen, voor de uitwedstrijd van Excelsior Maassluis in Lienden, dan kunt u aanstaande vrijdagavond nog genieten van topvoetbal bij Excelsior Maassluis. Het nationale elftal van Curaçao speelt tegen Westlandia een oefenpartij. Zal het team van bondscoach Patrick Kluivert winnen van de kersverse kampioen van de Hoofdklasse zondag? Komt dat zien! De wedstrijd begint om 20:00 op Sportpark de Dijkpolder.
 

 

Contact

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen hebben met betrekking

tot het Excelsior Maassluisplein, dan kunt u hier klikken en uw vraag stellen. U kunt ook contact met ons opnemen via Facebook.

 

Met vriendelijke groeten,

Business Support Club Excelsior Maassluis

 
 
© 2017 Excelsior Maassluisplein
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen?   Klik hier om je af te melden

powered by Inforaction MailMan v1.6