Ontvang je deze e-mail in vreemde opmaak of zonder afbeeldingen?   Klik hier voor de online versie


 
 

 
 
Beste lezer,


Excelsior Maassluis maakt ondanks het gelijke spel tegen Kozakken Boys nog steeds kans op de laatste topklasse Zaterdag titel. Hiervoor moet worden gewonnen van Spakenburg en daarnaast moet Katwijk gelijkspelen of verliezen. Katwijk speelt tegen HHC Hardenberg en HHC kan kampioen worden, wanneer zij winnen van Katwijk en Excelsior Maassluis verliest. Dit gaat natuurlijk niet gebeuren met uw support langs de lijn!

U kunt zich aanmelden voor een busreis naar Spakenburg, zo hoeft u zich bij een eventueel kampioenschap geen zorgen te maken over de terugreis. De kosten zijn € 12,50 per persoon.

Maak daarna het geld 12,50 per persoon, zo snel mogelijk en voor vrijdag over naar de vereniging, om de reservering te bevestigen. U kunt het verschuldigde bedrag overmaken naar: NL42RABO0336278802.Dit is zonder entree bij Spakenburg.

De kosten voor de entree bij Spakenburg zijn:

 t/m 12 jaar: Gratis

13 jaar en ouder: 8 euro

65 jaar en ouder: 5 euro

Aanmelden

Het aanmelden gaat via het contactformulier op de website van het Excelsiorplein. Het aanmeldformulier is hier te vinden:http://www.excelsiorplein.nl/pagina/contact vul de gevraagde gegevens in en in het tekst vak willen wij graag van u de volgende informatie:

Namen (indien u meerdere personen aanmeldt)

Uw 06 nummer

Soort toeschouwer(s): Lid/Businessclublid/Supporter

Maak het bedrag van € 12,50 per persoon, zo snel mogelijk en voor vrijdag over naar de vereniging, om de reservering te bevestigen.

 
 
© 2017 Excelsior Maassluisplein
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen?   Klik hier om je af te melden

powered by Inforaction MailMan v1.6