Samen sterk met Excelsior Maassluis

 

Samen een sterk merk met Excelsior Maassluis

Het eerste elftal van Excelsior Maassluis is volop in de voorbereiding voor het komende spannende seizoen. Met als afgelopen zaterdag een oefenwedstrijd thuis tegen Noordwijk. Hoe presteert het eerste elftal in het tweede seizoen van de Tweede Divisie? Gaat Excelsior Maassluis weer zorgen voor een stunt of wordt Excelsior Maassluis zoals komend seizoen weer een subtopper? Hoe gaan de 6 jeugdspelers uit het tweede elftal presteren in eerste elftal? Allemaal sportieve vragen waar we ons als club komend seizoen mee gaan bezighouden.

 

Excelsior Maassluis goed op TV

 

Ook dit seizoen worden alle thuiswedstrijden samengevat en zullen weer enkele wedstrijden weer live worden uitgezonden op Fox Sports. Wist u dat de wedstrijden in de Tweede Divisie, over het algemeen beter worden bekeken dan de wedstrijden in de Jupiler League? Wist u ook dat een wedstrijd van Excelsior Maassluis bij de Top 3 best bekeken wedstrijden hoort van afgelopen seizoen? Al deze aandacht is natuurlijk heel goed voor onze vereniging, maar ook voor u als ondernemer kan dat interessant zijn.

 

Meshdoeken

 

Voor het komende seizoen hebben wij nog enkele plekken voor meshdoeken beschikbaar. Een meshdoek is een doek die luchtdoorlatend is. Deze zijn om het veld in grote getale te vinden. Voor het komende seizoen hebben wij enkele plekken tegenover de Fox Sports Camera. De locatie van de doeken, is wanneer u binnenkomt op het complex en dan aan uw rechterhand. Een doek kost gemiddeld € 400,- per seizoen. U bereikt dan niet alleen alle bezoekers van Sportpark de Dijkpolder, maar ook alle kijkers van de Tweede Divisie wedstrijden en/of samenvattingen op Fox Sports!

 

Bij interesse kunt u zich melden via: ron.berveling@kabelfoon.nl

 

Businessclublid worden?!

 

De businessclub van Excelsior Maassluis groeit al jaren en heeft nu ruim 130 businessclubleden. Ook komend seizoen hopen wij weer nieuwe businessclubleden te mogen ontvangen. Heeft u mogelijke interesse, om businessclublid te worden, maar u heeft geen idee wat u kunt verwachten? Dan kunt u een keer komen sfeerproeven in ons gezellige businesshome. Het speelschema van de Tweede Divisie is vrijgegeven en u kunt zich aanmelden, om sfeer te komen proeven bij een wedstrijd naar keuze. Let op: Er is beperkt plaats beschikbaar per wedstrijd. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Bekijk het complete speelschema van de Tweede Divisie via: http://www.knvb.nl/downloads/bestand/11643/2e-divisie-2017-18

 

Aanmelden voor sfeerproeven in de businessclub kan via: Remco.Welbergen@klingspor.nl. Vermeld in de email uw voorkeurswedstrijd, bedrijfsinformatie en contactgegevens.

 

We zien u graag verschijnen!