Mogelijkheden scorebord Excelsor-M

 

Sponsormogelijkheden bord

Het nieuwe jaar begint vandaag tegen thuis tegen UNA. Vorig jaar is het nieuwe scorebord in gebruik genomen en dit geeft allerlei nieuwe mogelijkheden, om Excelsior Maassluis te steunen en uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Lees hier alle mogelijkheden. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Ron Berveling via ron.berveling@kabelfoon.nl .

 

1. 20 Minuten tot 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd, alsmede tot 15 minuten na de wedstrijd, wordt uw bedrijfslogo in blokken van 4 bedrijfslogo’s vertoond. Uw bedrijfslogo komt dus vóór en nà de wedstrijd 3 keer 15 seconden voorbij.

 

Bij overige thuiswedstrijden, zoals beker- en of 

oefenwedstrijden, van het 1e elftal, hoeft u geen extra bijdrage voor de vertoning van uw bedrijfslogo te betalen. Wij zullen uw bedrijfslogo ook bij competitie thuiswedstrijden van het 2e elftal tonen. Ook hiervoor hoeft u geen extra bijdrage te betalen.

 

2. Uw bedrijfsreclamebanner ( ca. 0,3 mtr bij 3 mtr) wordt tijdens de competitie wedstrijden voor de rust 6 keer 15 seconden en na de rust 6 keer 15 seconden in de onderste “balk” van het scherm vertoond. U kunt dan tevens kiezen om ook 1 keer sponsor van de wedstrijdbal óf sponsor van de Man of the Match te zijn.

Bij overige thuiswedstrijden, zoals beker- en of oefenwedstrijden, van het 1e elftal, hoeft u geen extra bijdrage voor de vertoning van uw banner te betalen. Wij zullen uw banner ook bij competitie thuiswedstrijden van het 2e elftal tonen. Ook hiervoor hoeft u geen extra bijdrage te betalen.

 

3. U kunt voor het gehele seizoen sponsor zijn van het pupillen elftal van de week. Uw bedrijfslogo wordt gekoppeld aan het pupillen elftal van de week. Zij lopen samen met de spelers aan het begin van de wedstrijd het veld op. 

 

4. Extra tijd sponsor. U verbindt uw bedrijfsnaam aan de blessure tijd ( extra speeltijd )

 

5. Uw bedrijfsfilmpje wordt gedurende 1 minuut vertoond tijdens de rust. 

 

Heeft u interesse in één of meerdere van de bovenstaande mogelijkheden, neem dan contact op met Ron Berveling via ron.berveling@kabelfoon.nl .